diensten

Wat we voor u kunnen doen

Van projectplanning tot programmering en inbedrijfstelling, wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring en know-how. Ontdek hoe we samen uw project tot een goed einde brengen:

Alles begint met een gedetailleerde projectanalyse. We houden rekening met de wensen van uw klant en het beschikbare budget om deze wensen te realiseren. Op basis van deze informatie maken we een op maat gemaakte offerte.

Heeft u graag een gedetailleerd lastenboek voor uw project? Wij kunnen hiervoor zorgen. Ook voor het opstellen van een dossier voor architecten kan u bij Domo-Connect terecht.

Van zodra de planning in orde is, helpen wij bij de opstart van het project. U kan op ons rekenen voor het aanmaken van individuele visualisaties, het opstellen van een beheerplan, de planning op CAD, programmering, enz.

Tenslotte bieden we ook trainingscursussen aan met betrekking tot het project. Ook als u meer wil weten over EIB/KNX en Loxone kunnen wij voor een op maat gemaakte opleiding zorgen. Zo leert u alle geheimen van deze systemen.

Voor alle sectoren

Horeca, ouderenzorg, openbare gebouwen … elke sector heeft haar specifieke noden. Gelukkig heeft Domo-Connnect ervaring met een grote verscheidenheid aan projecten. U kan bij ons dus terecht voor:

  • Kantoren
  • Hotels
  • Horecazaken
  • Rusthuizen
  • Winkels en showrooms
  • Scholen
  • Wellness centra
verschillende sectoren
waarom domo connect

Waarom Domo-Connect?

Dankzij Domo-Connect kan u op beide oren slapen. Wij zorgen ervoor dat uw project vlot en correct verloopt. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse sectoren zijn we gewapend tegen de meeste onvoorziene omstandigheden.

Onze brede kennis van verschillende Smart Home systemen zorgt ervoor dat we telkens de meest efficiënte oplossing voor uw project vinden. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Maar daar stopt het niet. Wij bieden tevens een aantal exclusieve producten aan, zoals premium drukknoppen van Dakanimo. Wilt u uw project een vleugje ‘prestige’ geven? Dan bent u aan het juiste adres.

Domo-Connect behoort bovendien tot de KNX Professionals Germany. Via dit platform delen KNX-experts hun ervaringen, kennis en vaardigheden met het doel hun kwaliteitsniveau te verbeteren. U plukt hier de vruchten van.

knx      knx professional

Een eenvoudige en betaalbare oplossing voor uw klanten

Heeft u particuliere klanten die op zoek zijn naar slimme automatisering? Voor hen is er Loxone: een miniserver-systeem voor de verlichting, verwarming, beveiliging, zonwering … van een Smart Home. Het is bijzonder flexibel, makkelijk uit te breiden en verrassend scherp geprijsd.


Ontdek Loxone

loxone smart home
Zou u graag met ons samenwerken aan uw volgende project?