analyse smart home

De eerste analyse

Goed begonnen is half gewonnen. Een grondige voorbereiding is van cruciaal belang om de volgende fasen vlot te laten verlopen.

Tijdens de eerste analyse maken we een op maat gemaakt voorstel om uw woning in een Smart Home om te toveren. Zo weet u meteen de mogelijkheden, kostprijs, timing, enz.

Opstart

Heeft u beslist om van uw woning een Smart Home te maken? Dan begeleiden wij u graag tijdens de opstartfase. We ontwerpen alle plannen om uw woning zo efficiënt mogelijk in te vullen. Daarnaast zorgen we voor de configuratie van het gehele systeem.

Tenslotte bieden we ook opleidingen aan om uw nieuwe installatie optimaal te gebruiken. Zo leert u alle functies van dichtbij kennen.

opstart
implementatie

Implementatie

Wilt u zelf het systeem installeren? Dan begeleiden wij u graag tijdens dit proces. Zo kan u rekenen op onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van Smart Homes. Met alle vragen kan u bij ons terecht.

Bent u geen Handige Harry? Laat alles dan installeren door een van onze partners. Zij zorgen voor de bekabeling, de plaatsing van drukknoppen, de configuratie, enz. U kan dus op beide oren slapen terwijl uw Smart Home tot leven komt.

Controle

Wilt u helemaal zeker zijn dat alles naar behoren werkt (en dit ook zal blijven doen in de toekomst)? Dan kan u tijdens de oplevering beroep doen op onze diensten. Wij controleren de bekabeling, aansluitingen en configuratie. Tenslotte testen we alle componenten om er zeker van te zijn dat alles correct functioneert.

checklist

Uw Smart Home op basis van Loxone

loxone smart home

Iedereen heeft eigen wensen voor zijn of haar woning. Loxone biedt u ontelbare mogelijkheden om deze wensen te realiseren, van verwarming en verlichting tot zonwering en energie. 

Loxone is:

  • Betaalbaar
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Toekomstgericht
Ontdek Loxone
Wilt u ook geniet van de voordelen van een Smart Home?